Beter verhuurd met het juiste meubilair

Stel u heeft als investeerder één of meerdere huizen in de verhuur en u bent op zoek naar een beter rendement. In dat geval bent u zeker geïnteresseerd in manieren om de huurprijs te verhogen en de mogelijke leegstand bij een huurderwissel te beperken.
Het advies dat we in dit artikel geven is: Plaats het juiste meubilair in uw woning!
Hieronder enkele redenen om dit doen:

Meubels laten de ruimte zien.
Het klinkt tegenstrijdig, maar door meubels in een lege ruimte te plaatsen lijkt deze groter.
Door de juiste meubels op een ruimtelijke manier in de woning te plaatsen, kan de potentiele huurder zich sneller voorstellen dat hij zelf en/of zijn gezin hier al zien wonen.

Neutrale tijdloze stijl.
Op foto’s en tijdens een bezichtiging willen potentiële huurders zich thuis voelen. Het is daarom van belang om neutrale en moderne meubels te plaatsen die aansluiten bij de smaak van de meeste mensen.

Meubilair neemt een drempel weg.
Potentiële huurders uit andere landen (Expats), zijn steeds vaker op zoek naar gemeubileerde woningen. Dit omdat ze hun eigen woning ook vaak gemeubileerd hebben verhuurd. Door het kiezen van een gemeubileerde woning hoeft de huurder niet zelf naar de winkel om de meubels te kopen en deze vervolgens in elkaar te zetten. Expats hebben een drukke baan en kiezen liever voor het gemak.

Verhuur met meubels zorgt voor extra cashflow.
Als u meubels plaatst die Expats aanspreekt en die praktisch zijn in het gebruik, levert de verhuur met meubels extra cashflow op. Afhankelijk van de oppervlakte en het aantal meubels zijn de extra huuropbrengsten al snel rond de 150 tot 250 Euro per maand. De benodigde investering is op die manier snel terug verdiend.

Het plaatsen van het juiste meubilair kan als katalysator voor de verhuur van uw woning werken. Wilt u advies of heeft u geen tijd om zelf de meubels te plaatsen? Het team van Valuestyling.nl staat voor u klaar.

About the author: Simone Poons