4 september 2020 

Gratis advies en eerlijke feedback

Veel mensen herkennen dat wanneer je langere tijd ergens woont, dat je de woning in al zijn facetten accepteert.
Hierbij horen de positieve kenmerken van een huis, maar ook de minder positieve kenmerken. Daarnaast is het vaak zo dat huizen in de loop van de tijd steeds voller komen te staan met allerlei verzamelde dingen. Je begint dit normaal te vinden. Ditzelfde geldt voor eigenaren van een huurhuis.
Op een gegeven moment zie je niet meer dat het huis te vol staat, de meubels te donker zijn, of dat de deuren vergeeld en verouderd zijn.
Helaas, als je er al jaren tegen aangekeken hebt is het haast niet mogelijk om een frisse objectieve blik op je woning te geven.
Je kunt dan natuurlijk een vriend of vriendin vragen om zijn of haar eerlijke mening te geven, of je kunt het aan de makelaar vragen voor gratis advies.

Maar let op, voor de foto’s op Funda geldt echter dat je maar 1 keer de eerste indruk kunt maken.
Als je echt eerlijke en deskundige feedback wilt, zorg dan voor professionele vastgoedstyling. Die kan wel een frisse objectieve blik op je woning geven.
Dit garandeert het beste resultaat.

Een dergelijk advies kan een verschil opleveren van enkele maanden waarin het huis sneller verhuurd wordt. De afweging tussen een “kostbaar gratis advies” en een verstandige investering is dan eenvoudig gemaakt, nietwaar?

Over de schrijver
Simone is een ervaren vastgoed styliste werkzaam in de regio haaglanden en sinds 2014 succesvol in het restylen van woningen voor verhuur, verkoop en eigen bewoning.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down