Nieuwe Keuken kopen? Lees dit eerst.

Nieuwe Keuken kopen? Lees dit eerst.

Waar moet je op letten bij het kopen van een keuken.

Op zoek naar jouw droomkeuken
De kans is groot dat je op zoek bent naar een nieuwe keuken als je op deze pagina bent beland.
Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht waarvan de keuken je niet bevalt dan is dat het moment om de aanschaf van een nieuwe keuken te overwegen. Maar mogelijk ben je uitgekeken op je huidige keuken of voldoet deze niet meer. Het oriënteren op een nieuwe keuken is voor veel mensen overweldigend. Ga je voor de laatste keukentrend of juist niet?
Weet jij al wat je wilt of wil jij je juist laten informeren over wat er mogelijk is?
Hoeveel gaat dat kosten? Hoe lang zit je zonder keuken en in de rommel tijdens de vervanging? Hoe vind je een betrouwbare keukenleverancier? Je leest zoveel over wanpraktijken, hoe kan jij voorkomen dat dit jou overkomt?

Omdat wij begrijpen dat je wilt dat je keuken helemaal perfect wordt en dat je geen spijt krijgt van je keuzes, willen wij je helpen om ervoor te zorgen dat het kopen van jouw droomkeuken een succes wordt.

Waar ga je beginnen?
Het aantal verschillende stijlen en de hoeveelheid opties waar je uit kunt kiezen bij het samenstellen van een nieuwe keuken is enorm en kunnen op je af komen. Daarom hebben we een praktisch stappenplan voor je gemaakt waarmee jouw wensen en eisen op een eenvoudige manier worden vertaald naar jouw ideale keuken.

We hebben een unieke methode ontwikkeld speciaal om uw keukenwensen te verwezenlijken.

Voorbereidingen van een nieuwe keuken

Een belangrijke stap voordat je een keuken koopt is het bepalen van je budget. Dit valt wellicht koud op je dak om meteen over geld te beginnen, maar het helpt in het afbakenen van keuzes.
Je zou ook kunnen overwegen om een deel van je nieuwe keuken te laten financieren.
Er zullen naast de aanschaf en montage van je keuken nog extra budget gereserveerd moeten worden voor andere zaken. Hier kom ik nog op terug.

Je krijgt in veel gevallen te maken met voorbereidingen en mogelijk enkele aanpassingen aan de woning, die los staan van de keukenaanschaf.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Het verwijderen en afvoeren van de bestaande keuken.
Het verleggen of opnieuw aanleggen van aan- en afvoerleidingen door een loodgieter:
Het uitbreiden en vervangen van de groepenkast door een elektricien omdat er meer elektrische apparaten in de keuken komen.
Eventuele aanpassing van de ruimte waar de keuken komt te staan door een aannemer met onder andere een stukadoor en tegelzetter.
Het verven van de keukenwanden en eventueel plafonds;
Het eventueel vervangen van de keukenvloer.
Afhankelijk van jouw situatie kun je een budget bepalen voor de aanschaf van jouw droomkeuken.

Welk deel van het budget precies nodig is voor de onderdelen van de voorbereiding is afhankelijk van jouw situatie.

Waarschijnlijk is een van de eerste vragen die een keukenverkoper je stelt nadat je in gesprek komt. “Wat is je budget?

TIP: Verklap nooit jouw volledige keukenbudget aan de keukenverkoper.
Hou voldoende budget apart voor de benodigde voorbereidingen. Ook is het verstandig om een deel van je budget te reserveren voor onvoorziene uitgaves.

Keuken Met Korting Kopen

Je wilt natuurlijk ook een goede deal bij de aanschaf van jouw droomkeuken, maar kan jij op korting rekenen bij jouw keukenleverancier?
Korting vragen op een nieuw artikel is voor sommige mensen enigszins ongemakkelijk maar voor anderen juist een sport.
In veel gevallen hebben keukenleveranciers kortingsacties om klanten te trekken. Ook showroommodellen worden regelmatig met korting aangeboden. Maar het is maar de vraag of deze actie-keuken past in jouw situatie.
Reken niet op kortingen tijdens het vaststellen van jouw budget.

Er bestaat wel een manier om korting te krijgen bij het aanschaffen van jouw droomkeuken…

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Een keuken aanschaffen gaat over een grote uitgave en dan wil je zeker zijn dat je daar ook heel veel jaren van kunt genieten.
Bij de aanschaf van een keuken komen er veel keuzes op je af, als je dit
goed wilt doen zal je hier voldoende tijd aan moeten besteden.
De kans is groot dat je maar een enkele maal in je leven een keuken koopt. Het is verstandig om je goed te laten adviseren. Met onafhankelijk en deskundig advies van iemand die jouw wensen begrijpt. Zo kun jij kostbare fouten voorkomen en veel tijd en geld besparen.

Wij kunnen ook u adviseren bij de keuze, de aanschaf en de installatie van uw toekomstige droomkeuken.

Je wilt er zeker van zijn dat de keuken en keukenapparatuur van goede kwaliteit zijn. Je wilt een lange fabrieksgarantie op jouw keukenapparatuur.
Ook wil je dat de keukenleverancier accuraat en betrouwbaar is en dat hij een ervaren en deskundig montage team heeft.
Hoe vind je de juiste leverancier? Hoe voorkom je een drama-keuken waarbij alles misgaat? Hoe zorg je ervoor dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt?

Zoek jij een betrouwbaar en deskundig onafhankelijk advies bij de aanschaf van jouw droomkeuken, neem dan contact met ons op.
Wij helpen je graag.

Vond je dit artikel interessant?
Lees dan ook onze andere artikelen:
Hoe Maak Je Een Lijst Van Wensen En Eisen Van Jouw Droomkeuken?
– Waar Vind Je Bruikbare Inspiratie Voor Jouw Droomkeuken?
– Hoe Vertaal je Jouw Keukenideeen Naar een Aansprekend Concept?
– Hoe Maak Je Een Passend Technisch-Ontwerp van jouw Keuken?

Waarom een keukenadvies van ValueStyling.nl

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Een investering in een mooie keuken is een waardevaste investering in je woning. Bij de keuze van een passende keuken vormen keuze van indeling, kleuren, materialen en verlichting belangrijke aspecten. Keukenontwerp is een onderdeel van interieur-ontwerp.
Valuestyling.nl help al jarenlang klanten met onafhankelijk en transparant advies, ontwerp en realisatie van keukens.
Door onze expertise en ervaring hebben we een netwerk van geselecteerde professionals om ons heen opgebouwd, die wij in kunnen zetten voor onze klanten. Wilt u op een stressvrije wijze uw nieuwe keuken uitzoeken en geïnstalleerd hebben? Neem dan contact op met ValueStyling.nl

Over de schrijver
Simone is een ervaren vastgoed styliste werkzaam in de regio haaglanden en sinds 2014 succesvol in het restylen van woningen voor verhuur, verkoop en eigen bewoning.
Reactie plaatsen