Over ValueStyling

ValueStyling helpt mensen om hun woonwensen te vervullen. Dat kan een woning make-over zijn voor een betere verkoop van hun woning of voor het aantrekkelijk maken van een woning bedoeld voor de verhuur. Soms mist een woning alleen sfeer, dan kan een mini-make-over voldoende zijn. Voor een andere woning is een hele transformatie nodig om de woning weer aantrekkelijk en up-to-date te maken.


Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van particulieren en bedrijven om sneller hun woning(en) te verkopen of te verhuren met een beter rendement. Wij zijn trots op onze resultaten waarbij we met onze unieke aanpak leegstand van woningen verminderen. 


Na jarenlange ervaring met verkopen en  verhuren van woningen en appartementen, hebben we een unieke formule gevonden die snelle transacties  garandeert en de best mogelijke verkoopprijs of verhuurprijs realiseert.  
Met onze unieke succesformule helpen we graag anderen.

Resultaatgericht, Ervaring en daadkracht!

De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar 2014. We hebben sindsdien heel veel succesvolle verkoopstyling en verhuurstyling-projecten uitgevoerd. Met als resultaat dat deze woningen binnen 1 week verkocht of verhuurd waren.
We helpen jou ook graag met onze succesformule zodat jij ook jouw vastgoed snel verhuurt of verkocht wordt.

Interesse?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.