Verkoopstyling

Sneller je woning verkopen voor meer geld

2x

sneller verkocht

10.000+

meer opbrengst

300%

zeer hoog rendement op je investering

Sneller verkocht

Door de juiste kleuren, verlichting en accessoires te gebruiken, geven wij uw woning de sfeer en uitstraling waarbij toekomstige bewoners zich thuis voelen. Dit leidt tot een snellere verkoop.


Meer opbrengst

Wij bieden styling aan voor uw woning die u gaat verkopen. Met onze hands-on styling kunnen we uw volledige woning aantrekkelijk maken voor de Funda- foto's en voor de bezichtigingen. Dit leidt tot een hogere verkoopprijs.

Zeer goed rendement

Terwijl veel verkopers na enkele maanden bereid zijn om duizenden euro's te zakken in vraagprijs, levert een relatief kleine investering in verkoopstyling duizenden euro's meer op.

Veel effect in weinig tijd

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij in korte tijd zorgen dat uw woning met kop en schouders uitsteekt boven vergelijkbare woningen. Styling van een volledige woning kan afhankelijk van de uitgangssituatie in 1 a 2 dagen uitgevoerd worden.

Uitzonderlijk mooie foto's

De eerste indruk moet goed zijn, daarom zijn mooie foto's zo belangrijk. Hiermee leg je de nadruk op de belangrijke eigenschappen van de woning.

Vrijheid in budget

ValueStyling staat voor efficiënt met uw budget omgaan. Afhankelijk van het aantal kamers, de oppervlakte en het gewenste styling-niveau zal samen met u een passend budget worden opgesteld.

ValueStyling - more Value by Styling

ValueStyling is sinds 2014 actief met interieurstyling en verkoopstyling van woningen.
Door onze verkoopstyling worden woningen sneller en voor een betere prijs verkocht. Dit geldt zelfs voor woningen in de moeilijke categorie.  Waar nodig voeren we ook kleine onderhoudswerkzaamheden uit via ons betrouwbare netwerk.

ValueStyling wil ook jou graag helpen om jouw woning sneller te verkopen, zodat jij de vrijheid hebt om door te gaan naar jouw volgende bestemming.

Onze klanten zijn zeer positief over onze dienstverlening en zien de waarde die wij toevoegen aan hun woning. Jij kunt ook  met een beperkte investering in verkoopstyling voorkomen dat je woning lang te koop staat waardoor je duizenden euro's misloopt met de woningopbrengst.  
ValueStyling levert letterlijk meer waarde met onze verkoopstyling die zich in de praktijk heeft bewezen.

Qua inrichting en stoffering weet Simone een geweldige sfeer te creëren die bij kijkers het gevoel oproept "Hier wil ik wonen... met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Dorien

Naast de inrichting, waarbij aan alle details is gedacht, heeft ze ook kleine onderhoudsdetails netjes gemaakt. ik ben zeer tevreden over haar aanpak en de samenwerking.

Arjan

Wij zijn zeer tevreden over de sfeervolle inrichting van ons appartement door Simone. Zij heeft de complete inrichting en decoratie verzorgd. 

Martine 

Enkele sterke punten van onze dienstverlening zijn:

Hands-on Styling aanpak

ValueStyling kenmerkt zich door de hands-on aanpak. 
Hierbij staat direct bruikbaar resultaat centraal en worden geen dikke adviesrapporten geschreven. Ook wordt de volledige woning en buitenruimte (tuin en/of balkon) aangepakt


Veel Effect in weinig tijd

Zodra je het besluit genomen hebt om je woning te verkopen kan je ons inschakelen. Bij voorkeur voordat de foto's gemaakt worden. Omdat wij styling accessoires op voorraad hebben en direct toegang hebben tot een grote voorraad aan te verhuren meubels, kunnen we snel schakelen.

Afhankelijk van jouw wensen en budget kunnen wij in korte tijd zorgen dat jouw woning met kop en schouders uitsteekt boven vergelijkbare woningen. Styling van een volledige woning, kan afhankelijk van de uitgangssituatie, in 1 a 2 dagen uitgevoerd worden.

Jij bepaalt het budget

Verhuizen naar een volgende woning is al duur genoeg. ValueStyling staat voor efficiënt met uw budget omgaan. Natuurlijk zullen we zoveel mogelijk van de bestaande meubels hergebruiken. Afhankelijk van het aantal kamers, de woonoppervlakte en het gewenste styling-niveau zal samen met jou een passend budget worden opgesteld.


Gratis waardevolle tips!

Met onze artikelen, checklists en e-books helpen we jou met de  voorbereiding voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Zo ontdek je wat belangrijk is voor een succesvolle verkoop en wat jij zelf hieraan kunt bijdragen. Een groot deel van deze waardevolle informatie is gratis te downloaden via onze website.

Overtuigd? Neem vandaag de eerste stap!